Lilek s paprikami a rajčaty
Cibulku nakrájím nadrobno a dám orestovat na olivovém oleji – používám teflonovou hlubokou pánev wok. K cibulce přidám česnek nakrájený na tenké plátky a také se restuje. Lilek, cuketu, papriky, rajčata nakrájím nahrubo. Každý druh zeleniny osmahnu samostatně na pár kapkách oleje,...
Ratatouille jsem poprvé ochutnala v Tunisku – tam by mi chutnala i voda 🙂 !
moooc hezký název. Recept se mi líbí a láká mne – vyzkouším
Zajímavý recept. Ten musím vyzkoušet. Díky za něj.
Připomíná mi to takové zeleninové lečo.Nemusí chutnat špatně.
já bych si možná pošmákla , ale naši by raději kus masa !
Zajímavé, mám zas něco nového.
Ratatouille neznám, nikdy jsem neochutnala, ale nemusí to být špatné. Určitě vyzkouším.
Je to moc dobré, znám to a také doma dělávám.