Květákové bramboráky s majoránkou

Květák rozvaříme do měkka – skoro až rozvaříme, aby se lépe rozmačkával. Rozmačkáme buď ručně nebo mixérem. Přidáme rozkvedlané vejce – podle množství květáku dáme přiměřené množství vajec. Zamícháme, přidáme strouhanku a mouku. Musí se nám vytvořit hustší těsto. Osolíme,...

Diskuze

10 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Květákové bramboráky vypadají velmi lákavě – musím vyzkoušet !

    k
    krockovapavla

    Nemám ráda květák a toto mi moc nechutná.

    j
    Jindriska8

    Do těsta dám pouze žloutky a z bílků našlehám sníh a zamíchám do těsta.Jsou pak nadýchanější.

    h
    Handale

    Květákové bramboráky jsou opravdu moc dobré a doma všem chutnají.Receptík můžu opravdu také doporučit.

    b
    bajam

    mňam, květáček máme moc rádi, karbanátky jsem ještě nezkoušela, tak uvidíme 😀

    j
    jijina

    také dělávám jako květákové placičky a je to moc dobré

    l
    ladouch

    také vařím říkám tomu květákové placičky.

    a
    aknela11

    jako vše z květáku

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist