bageta-s-tunakem.jpg

Křupavá bageta s tuňákem, zastřeným křepelčím vajíčkem a salátem v medovém dresinku

Na zálivku: 40 g tuňákového krému, 1 lžíce olivového oleje, 1 lžička dijónské hořčice, 1 lžička mléka, 1 lžička medu, 1 lžička balsamica, ocet a voda na zastřené vejce Šikmým řezem ukrojíme z bagety 4 delší plátky, silné asi 1 cm,...

Diskuze

4 komentáře

    l
    ladouch

    Tuňáka v jakékoli podobě máme rádi.

    l
    lucik21

    Až se mi sliny sbíhají, když to čtu

    g
    glady

    tak to je luxusní svačinka……hned bych si dala…..

    b
    Bobina1

    Tuňáka mám ráda. Stačí mě i na chlebě.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist