Křenové vejce s kapií

krenove-vejce-s-kapii-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

lučina
150 g
smetana ke šlehání
150 ml
jemně nastrouhaný křen
2 PL
sůl, pepř
dle chuti
kurkuma
1/2 ČL
citrónová šťáva
1/2 PL
kapie a zelená petrželka na ozdobu
dle chuti
vejce
6 ks

Postup přípravy:

Vejce uvařte natvrdo, vychlaďte, oloupejte a podélně přepulte. Smetanu ušlehejte na tuhou šlehačku. Křen jemně nastrouhejte, zalijte citrónovou šťávou a promíchejte. Vmíchejte lučinu, špetku soli, pepře, kurkumu a nakonec ušlehanou šlehačku. Krémem naplňte cukrářský sáček s vetší hubičkou, nastříkejte na půlky vajec a ozdobte kapií a petrželkou.

Tip: místo vajec můžete použít na plátky nakrájené rohlíky nebo pečivo vykrájené do různých tvarů.

Hodnocení

2.5  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
30.12.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist