Křenové vejce s kapií

krenove-vejce-s-kapii-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

lučina
150 g
smetana ke šlehání
150 ml
jemně nastrouhaný křen
2 PL
sůl, pepř
dle chuti
kurkuma
1/2 ČL
citrónová šťáva
1/2 PL
kapie a zelená petrželka na ozdobu
dle chuti
vejce
6 ks

Postup přípravy:

Vejce uvařte natvrdo, vychlaďte, oloupejte a podélně přepulte. Smetanu ušlehejte na tuhou šlehačku. Křen jemně nastrouhejte, zalijte citrónovou šťávou a promíchejte. Vmíchejte lučinu, špetku soli, pepře, kurkumu a nakonec ušlehanou šlehačku. Krémem naplňte cukrářský sáček s vetší hubičkou, nastříkejte na půlky vajec a ozdobte kapií a petrželkou.

Tip: místo vajec můžete použít na plátky nakrájené rohlíky nebo pečivo vykrájené do různých tvarů.

Hodnocení

2.5  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
30.12.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist