Křehké kremrole se šunkou

Suroviny

kremrolí (kupovaných nebo doma upečených)
20 ks
plátků šunky
200 g
neochucené lučiny ve vaničce
2 balení
smetany
3 PL
olivového oleje
3 PL
pažitky
1 svazek
mletý bílý pepř
dle chuti
sůl
dle chuti
listy zeleného salátu
dle libosti
sterilované kyselé houbičky na ozdobení
dle libosti

Postup přípravy:

Šunku nakrájíme na plátky o rozměrech asi 2 x 10 cm a do každé kremrole vložíme jeden proužek tak, aby vykukoval z obou stran. Zbylou šunku nakrájíme nadrobno, promícháme ji s lučinou, osolíme, opepříme, přidáme olej, smetanu a nakrájenou pažitku a dobře rozmícháme na jemný krém, který podle potřeby ještě dochutíme. Krém naplníme (nejlépe pomocí cukrářského sáčku) do kremrolí, které na talířích doplníme listy zeleného salátu a sterilovanými kyselými houbami. Kremrole chutnají skvěle a jsou i skvělým pohoštěním při různých oslavách.

Hodnocení

3.5  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
15.9.2016 7:56| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist