Křehké kremrole se šunkou

krehke-kremrole-se-sunkou-1100x618.jpg Zdroj: archiv redakce

Suroviny

kremrole (kupovaná nebo doma upečená například z listového těsta)
20 ks
šunka (plátky)
200 g
neochucená lučina ve vaničce (nebo jiný jemný smetanový sýr)
2 balení
smetana
3 PL
olivový olej
3 PL
pažitka
1 svazek
sůl, mletý bílý pepř
dle chuti
list zeleného salátu
dle chuti
sterilovaná kyselá houbička na ozdobení
dle chuti

Postup přípravy:

Šunku nakrájíme na plátky o rozměrech asi 2 x 10 cm a do každé kremrole vložíme jeden proužek tak, aby vykukoval z obou stran. Zbylou šunku nakrájíme nadrobno, promícháme ji s lučinou, osolíme, opepříme, přidáme olej, smetanu a nakrájenou pažitku a dobře rozmícháme na jemný krém, který podle potřeby ještě dochutíme. Krém naplníme (nejlépe pomocí cukrářského sáčku) do kremrolí, které na talířích doplníme listy zeleného salátu a sterilovanými kyselými houbami. Kremrole chutnají skvěle k příjemné večeři a jsou i skvělým pohoštěním při různých oslavách.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

2.6  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.10.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist