Krabí kremrole s citrónovým pepřem

krabi-kremrole-1100x618.jpg Zdroj: archiv redakce

Suroviny

listové těsto
400 g
krabí tyčinky
250 g
vejce na potření
1 ks
olivový olej
dle potřeby
citrónový pepř
dle chuti
sůl
dle chuti

Postup přípravy:

Listové těsto vyválejte na tenký plát a nakrájejte ho na 3 cm široké a asi 20 cm dlouhé pruhy. Potřete je olejem a navíjejte je na krabí tyčinky jako kremrole. Ruličky položte na plech vyložený pečícím papírem, každou potřete rozšlehaným vejcem a posypte solí. Plech vložte do předehřáté trouby (na 220°C) a upečte při 180°C do zlatova. Podávejte se špenátem nebo zeleninovým salátem a bílým vínem.

Tip: tyčinky před zabalením do těsta posypte citrónovým pepřem.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3.1  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
29.8.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist