Kotleta se slaninou a tymiánem

Suroviny

vepřové kotlety
1 kg
uzená slanina
200 g
sůl
pepř
orientální koření
snítku tymiánu
1 ks
alobal
1 ks

Postup přípravy:

Na pás alobalu naskládáme proužky slaniny, položíme na to okořeněnou kotletu a i tu obložíme slaninou shora i z boku a důkladně zabalíme. Položíme na plech a pečeme velmi zvolna v troubě cca 2 hodiny.

Hodnocení

5  Hodnoceno: 2x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
2.11.2015 9:13

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist