Kapr v pikantním pivním těstíčku

Suroviny

kapr
sůl
1/2 PL
ocet
olej
citron
vejce
2 ks
pivo
2 dcl
voda
1 dcl
chilli
1/2 ČL
meduňka
hrst
bazalka
hrst
strouhanka

Postup přípravy:

Na těstíčko: 2 celé vejce, 2 dcl piva, 1 dcl vody, 1/2 pol. lžíce soli, 1/2 káv. lžičky chilli, hrstka meduňky, hrstka bazalky, trocha strouhanky

Rybu oškrabeme s přebytkem soli, omyjeme octem, osušíme a pokapeme citronovou šťávou. Z výše uvedených surovin uděláme těstíčko, rybu v něm obalíme, osmažíme a ihned podáváme.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist