Kapr v pikantním pivním těstíčku

Suroviny

kapr
sůl
1/2 PL
ocet
olej
citron
vejce
2 ks
pivo
2 dcl
voda
1 dcl
chilli
1/2 ČL
meduňka
hrst
bazalka
hrst
strouhanka

Postup přípravy:

Na těstíčko: 2 celé vejce, 2 dcl piva, 1 dcl vody, 1/2 pol. lžíce soli, 1/2 káv. lžičky chilli, hrstka meduňky, hrstka bazalky, trocha strouhanky

Rybu oškrabeme s přebytkem soli, omyjeme octem, osušíme a pokapeme citronovou šťávou. Z výše uvedených surovin uděláme těstíčko, rybu v něm obalíme, osmažíme a ihned podáváme.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist