Jemný čokoládový koláč
Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie Na čokoládovo-smotanovú plnku: 200g polosladkej čokolády so 70% obsahom kakaa 2 lyžice zmäknutého masla 250ml šľahačkovej smotany 1 lyžičku tmavého rumu (môže sa aj vynechať) čokoládové hoblinky na ozdobenie 1 Koláčovú formu s priemerom 22cm...
Výborný, chutný a delikátní koláč z čokolády.
Ten musí být výborný,jsou tam samé dobré věci.
Vypadá to lákavě, asi neodolám a pustím se do toho.
Ještě jeden dotaz,co s odkrojeným těstem?vyhodit,nebo nějak použít? Není ho škoda?
Vypadá to dobře,jen kdybych mohla dostat doplnění,jaký význam při pečení mají fazole?Neznám…..díky 🙂
tak teď mi tady děláte chutě ! vypadá to skvěle – musím zkusit !
Jsme čokoholici a tento koláč nám určitě bude chutnat.