hovezi-ovar-se-zelim-352x198.jpg

Hovězí ovar se zelím a feferonkou

Vložte cca 750 g libového hovězího masa do 2 l vroucí vody, přidejte sůl, 1/2 bobkového listu, cibuli, do které zapíchněte 3 hřebíčky a 5 zrnek černého pepře. Zvolna vařte cca 2 hodiny doměkka (nebo použijte tlakový hrnec a méně vody). Pak...

Diskuze

1 komentář

    b
    bobina1

    Hovězí ovar se zelím a feferonkou – dobrý ovar

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist