hovezi-na-grilu-352x198.jpg

Hovězí na grilu se špenátem a bramborem

Maso dáme do mělké nekovové nádoby, potřeme cibulkou a octem, osolíme, opepříme a necháme 20 minut stát. Mezitím nakrájíme a uvaříme brambory. Přidáme špenát, přikryjeme pokličkou a necháme stát několik minut. Pak slijeme vodu, promícháme se 2 polévkovými lžícemi olivového oleje, solí, pepřem...

Diskuze

1 komentář

    b
    bobina1

    Hovězí na grilu se špenátem a bramborem je určitě moc dobré.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist