Hovězí na grilu se špenátem a bramborem

hovezi-na-grilu-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

hovězí svíčková
600 g
cibulka šalotka jemně nakrájená
2 ks
ocet balsamico
2 PL
nový brambor
500 g
omytý listový špenát
250 g
olivový olej
2 PL
sůl, pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Maso dáme do mělké nekovové nádoby, potřeme cibulkou a octem, osolíme, opepříme a necháme 20 minut stát. Mezitím nakrájíme a uvaříme brambory. Přidáme špenát, přikryjeme pokličkou a necháme stát několik minut. Pak slijeme vodu, promícháme se 2 polévkovými lžícemi olivového oleje, solí, pepřem a dáme stranou. Mezitím grilujeme hovězí maso 6-8 minut z každé strany. Hotové maso sundáme z grilu a ještě na 5 minut přikryjeme alobalem. Teprve pak ho nakrájíme na tenké plátky. Podáváme s bramborem, špenátem a pokapeme olivovým olejem.

Hodnocení

2.7  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
26.4.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist