houbova-omacka.jpg

Houbová omáčka podle paní Nadlesní

Sušené houby namočíme do vlažné vody malé nádobky. Necháme je odmočit na nejméně půl hodiny. Větší kousky hub ještě překrájíme. Čerstvé houby očistíme a nakrájíme na kostičky. Dáme do misky. Rozpustíme si na pánvi nebo v hrnci máslo, vhodíme cibuli, osmahneme...

Diskuze

6 komentářů

    j
    jankac

    Houbová omáčka je moja obľúbená. Huby mám rada vo všetkých variantách, len ich neviem hľadať.

    p
    pavlinf

    houbovou omáčku máme moc rádi,už se taky na ni chystám.

    l
    lucik21

    Houbová omáčka je klasika, dělám jak z žampionů tak i z lesních hub

    l
    ladouch

    Houby rádi sbíráme a také jíme, houbovka je super.

    v
    viki11

    Houbová omáčka z čerstvých hřibů je něco výborného. Se smetanou nemá konkurenci.

    b
    Bobina1

    Houbovou omáčku dělám a mám ji ráda.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist