Horká čokoláda se šlehačkou a vanilkou

Suroviny

mléka
1/2 l
čokolády na vaření
100 g
vanilkové cukry
3 ks
šlehačky
200 ml

Postup přípravy:

Do mléka rozlámeme čokoládu a přivedeme k varu. Vaříme na mírném ohni za stálého míchání, dokud se čokoláda nerozpustí. Poté ještě důkladně prošleháme, přidáme vanilkový cukr a nalijeme do sklenic. Navrch přidáme kopeček šlehačky (může být i šlehačka ze spreje) a pokud máme ještě zbytek čokolády, můžeme ji postrouhat na šlehačku. Případně můžeme šlehačku posypat třeba Grankem.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.6.2013 2:13| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist