holstynsky-steak-352x198.jpg

Holštýnský steak s cibulí

Cibuli oloupejte a nakrájejte na plátky. Osmahněte ji dozlatova na 2 lžících rozpáleného oleje (stále míchejte) a potom ji přendejte na talíř. Zbývající olej nalijte do pánve a rozehřejte. Vložte do něj bifteky a opékejte zprudka na každé straně 4 minuty, pokud je...

Diskuze

1 komentář

    b
    bobina1

    to vypadá moc dobře.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist