Fondue se sýrem a muškátovým oříškem

Suroviny

bílého vína

2 dcl

sýra (dle vlastního výběru)

800 g

brandy

1 PL

škrobu

1 ČL

muškátový oříšek

dle chuti

Postup přípravy:

Do nádoby na fondue vlijeme víno a zahřejeme. Vsypeme kousky sýru se strouhaným muškátovým oříškem a mícháme až do rozpuštění. Zahustíme škrobovou moučkou rozmíchanou s troškou vína, krátce povaříme a dolijeme brandy. Fondue rozlijeme do nahřátých misek a střídavě napichujeme nejrůznější suroviny (opečené maso, ovoce, zelenina, opečená veka) podle vlastní chuti a máčíme je v sýrové omáčce.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 4x |  Nehutnalo
12345
Chutnalo
3.2.2017 5:56| autor: redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist