Fondue se sýrem a muškátovým oříškem

Suroviny

bílého vína

2 dcl

sýra (dle vlastního výběru)

800 g

brandy

1 PL

škrobu

1 ČL

muškátový oříšek

dle chuti

Postup přípravy:

Do nádoby na fondue vlijeme víno a zahřejeme. Vsypeme kousky sýru se strouhaným muškátovým oříškem a mícháme až do rozpuštění. Zahustíme škrobovou moučkou rozmíchanou s troškou vína, krátce povaříme a dolijeme brandy. Fondue rozlijeme do nahřátých misek a střídavě napichujeme nejrůznější suroviny (opečené maso, ovoce, zelenina, opečená veka) podle vlastní chuti a máčíme je v sýrové omáčce.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.2.2017 5:56| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist