Fettuccine s aljašským lososem a omáčkou

Suroviny

konzerva
3 ks
těstoviny
500 g
olivivý olej
80 ml
šalotka
2 ks
bazalka
1 hrst
smetana le šlehání
1 balení
bílé víno
50 ml
sůl
černé koření
tabasco

Postup přípravy:

Šalotku orestujeme, zalijeme bílým vínem, přidáme aljašského lososa ve vlastní šťávě, bazalku, sůl, koření, tabasco a zjemníme smetanou. Do omáčky zamícháme těstoviny Fetuccine.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
1.4.2011 6:23| autor: Roman1

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist