Fettuccine s aljašským lososem a omáčkou

Suroviny

konzerva
3 ks
těstoviny
500 g
olivivý olej
80 ml
šalotka
2 ks
bazalka
1 hrst
smetana le šlehání
1 balení
bílé víno
50 ml
sůl
černé koření
tabasco

Postup přípravy:

Šalotku orestujeme, zalijeme bílým vínem, přidáme aljašského lososa ve vlastní šťávě, bazalku, sůl, koření, tabasco a zjemníme smetanou. Do omáčky zamícháme těstoviny Fetuccine.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
1.4.2011 6:23| autor: Roman1

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist