Fazolový salát se zeleninou a majonézou

Suroviny

bílé fazole
400 g
mrkev
200 g
celer
300 g
cibule
100 g
sladkokyselá okurka
200 g
majonéza
200 g
sůl
pepř
citron
cukr

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Fazole den předem namočíme a pak je uvaříme doměkka. Osolíme je až těsně před dovařením. Zcedíme je, necháme prochladnout a pak je smícháme s uvařenou, na nudličky nakrájenou zeleninou.

Na závěr přidáme okurky a cibuli. Pak vše spojíme majonézou ochucenou solí, pepřem, cukrem a trochou citrónové šťávy.

Salát výborně chutná k pečenému nebo vařenému uzenému masu.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.11.2011 6:02| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist