Domácí olej

Suroviny

kvalitní olivový olej
1 ks
bazalka
dle chuti
dobromysl
dle chuti
malé cibulky
2 ks
červená kápie
1 ks

Postup přípravy:

Do sklenice nasypeme pokrájené bylinky, celé nebo rozpůlené cibulky a na kolečka nakrájenou kapii. Nakonec do sklenice opatrně zasuneme celou snítku bazalky a zalijeme olejem. Pevně uzavřeme a necháme stát při pokojové teplotě.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Po 14-ti dnech můžeme olej přecedit a nebo rovnou používat k ochucování zeleninových salátů, jako přísadu do dresinků, omáček a marinád. V dobře uzavřené nádobě vydrží celý rok.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
29.9.2012 5:38| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist