Domácí mléčná rýže s čerstvým ovocem a skořicí

Suroviny

rýže basmati

300 g

polotučné mléko

1 l

mletá skořice

1 ČL

moučkový cukr

2 PL

čerstvé ovoce

500 g

Postup přípravy:

Do kastrůlku nasypte rýži, zalijte ji mlékem a pomalu zahřívejte k bodu varu. Přidejte moučkový cukr, mletou skořici a vše pomalu vařte, dokud není rýže hotová (trvá to 25–30 minut). Měla by mít konzistenci husté kaše; v případě potřeby ji můžete naředit mlékem. Rýži podávejte v hlubokých miskách. Můžete ji ozdobit ovocem: důkladně ho omyjte, nakrájejte na kousky a případně ochuťte moučkovým cukrem smíchaným se skořicí.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.5.2018 2:00| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist