Domácí jahodový termix

Suroviny

mléko

600 ml

jahodový pudink

1,5 ks

měkký tvaroh

380 g

drobnějších jahody

320 g

cukr krupice

50 g

cukrářské piškoty

8 ks

Postup přípravy:

Ve 250 ml mléka rozmícháme pudinkový prášek. Zbylé mléko zahřejeme na mírném ohni k bodu varu, potom přimícháme pudink a za neustálého míchání vaříme 2 minuty. Pak za častého míchání necháme vychladnout. Tvaroh našleháme s cukrem a po dávkách do něj zašleháváme vychladlý pudink. Až je směs dokonale hladká, zakryjeme folií a necháme zhruba 3/4 hodiny v chladničce. Jahody omyjeme, zbavíme stopek a osušíme. Stranou si ponecháme 12 menších jahod, ostatní rozkrájíme na drobné kousky a vmícháme do vychlazeného termixu. Termix rozdělíme do misek, ozdobíme půlkami jahod a můžeme podávat.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
27.4.2018 2:00| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist