Chutná hrachová polévka
Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Namočíme hrách alespoň na 3 hodiny do vody. Pak dáme do hrnce a zalijeme vývarem. Vaříme doměkka 30-40 minut. Mezitím nakrájíme očištěnou mrkev, celer, oloupanou cibuli a oloupané brambory. Na másle orestujeme mrkev, celer a cibuli....
hrachovku nedělám tak často, jelikož po ní nadýmáme
recept zní lákavě, určitě jednou vyzkouším :)))))
recept zní lákavě, určitě jednou vyzkouším :)))))
Zvláštní hrachovka,ale z vývaru a ještě s mrkví,to by mně nechutnalo,když hrachovka,tak z hrachu.
hrachovou polévku milují naše vnoučata
Tak hrachovou polévku zrovna nesnáším, je to hrůza.
taky vařím hrachovou polévku ale s bramborem ne tak ji zkusím uvařit
vypadá to lákavě , restovaná zelenina a šunka tomu dodají šmrnc
Ještě když jsem chodila na „základku“, tak nám tam na obědy vařily hrachovou polévku, ale jak už to na školách bývá, nedalo se to jíst. Takže není nad to, si tuto polévku, ale mnohem lepší chuti, ukuchtit doma 🙂
Tak za 30 – 40 minut se hrách neuvaří. Jedině tak v podtlakáči.
Hrachovka je naše oblíbená polévka, určitě vyzkouším tenhle recept díky.