Chřestový koláč se zakysanou smetanou

Suroviny

listové těsto
1 balení
uzený sýr
150 g
chřest
1 svazek
zakysaná smetana
1 ks
vejce
2 ks
sůl
1 špetka

Postup přípravy:

Zelený chřest neloupeme, seřízneme konce a dáme vařit do mírně osolené vody na cca 5 minut. Sýr nastrouháme nahrubo, přidáme zakysanou smetanu, vejce a osolíme. Těsto vyválíme a vložíme do koláčové formy. Na těsto vlijeme sýrovou směs a rozložíme chřest. Můžeme ho pokládat celý nebo nakrájet na kousky. Pečeme při teplotě 200 stupňů do zlatova.

Hodnocení

4.9  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
27.5.2015 8:16| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist