buckova-pomazanka.jpg

Bůčková pomazánka s česnekem

Bůček zbavíme kůže, prosolíme a vložíme do pekáče, doporučuje se i pokmínování. Mírně podlijeme vodou a posypeme nahrubo nakrájeným česnekem a cibulí nakrájenou na kolečka. Zbytek cibule dáme vedle bůčku do pekáče. Cibulí se nic nezkazí, zde naopak, čím více, tím lépe. Bůček v troubě upečeme,...

Diskuze

4 komentáře

    s
    sumka55

    výborné, návštěva si pošmákla

    j
    jankac

    Ani ja by som upečený bôčik nemlela.

    nova2

    Výborná chuťovka k pivečku.

    s
    stana1

    Raději mám bůček s česnekem nemletý.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist