Bůčková pomazánka s česnekem

Suroviny

libový bůček

1 kg

cibule

1-3 ks

česnek (dle chuti)

4 stroužky

sůl, pepř černý mletý

dle chuti

kyselá okurka

3 ks

paprika

1 ks

hořčice plnotučná

1 PL

Postup přípravy:

Bůček zbavíme kůže, prosolíme a vložíme do pekáče, doporučuje se i pokmínování. Mírně podlijeme vodou a posypeme nahrubo nakrájeným česnekem a cibulí nakrájenou na kolečka. Zbytek cibule dáme vedle bůčku do pekáče. Cibulí se nic nezkazí, zde naopak, čím více, tím lépe. Bůček v troubě upečeme, necháme trochu vychladnout, vykostíme, pokud je potřeba. Bůček nakrájíme na kousky a semeleme i s veškerou cibulí a šťávou. Můžeme přidat čerstvě na hrubo nakrájenou cibuli, okurky a papriku. Podle chuti dochutíme utřeným česnekem‚ solí‚ pepřem a přidáme třeba lžíci hořčice. Vše náležitě promícháme. Necháme vychladnout v ledničce.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3.4  Hodnoceno: 14x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
27.3.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist