Bruschetta s rajčaty a bazalkou

Suroviny

bílý chléb

4 silné plátky

velká rajčata

4 ks

bazalka

1 snítka

česnek

1 stroužek

sůl, pepř

dle chuti

olivový olej

dle potřeby

Postup přípravy:

Předehřejte troubu na 180°C a chleby rozložte na plech vyložený pečícím papírem. Chleby pokapejte olejem, osolte a opepřete. Vložte do trouby a pečte dozlatova. Rajčata nakrájejte na co nejmenší kostičky, přidejte nasekanou bazalku a vše dochuťte solí a pepřem. Promíchejte. Hotové chleby potřete česnekem a poklaďte rajčatovou směsí. Před servírováním ještě můžete pokapat trochou oleje a ozdobit lístky bazalky.

Foto zdroj: akademie kvality

Hodnocení

3  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
28.8.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist