Bruschetta s rajčaty a bazalkou

Suroviny

bílý chléb

4 silné plátky

velká rajčata

4 ks

bazalka

1 snítka

česnek

1 stroužek

sůl, pepř

dle chuti

olivový olej

dle potřeby

Postup přípravy:

Předehřejte troubu na 180°C a chleby rozložte na plech vyložený pečícím papírem. Chleby pokapejte olejem, osolte a opepřete. Vložte do trouby a pečte dozlatova. Rajčata nakrájejte na co nejmenší kostičky, přidejte nasekanou bazalku a vše dochuťte solí a pepřem. Promíchejte. Hotové chleby potřete česnekem a poklaďte rajčatovou směsí. Před servírováním ještě můžete pokapat trochou oleje a ozdobit lístky bazalky.

Foto zdroj: akademie kvality

Hodnocení

3  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
28.8.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist