Broskvový koktejl s čokoládou

Suroviny

broskve

500 g

moučkový cukr

2-3 PL

citrónová šťáva

1 PL

ledová minerální voda bez příchutě

250 ml

bílý jogurt

200 g

studená čokoládová omáčka

dle potřeby

čerstvé lístky máty nebo meduňky

dle libosti

Postup přípravy:

Broskve spařte, oloupejte, rozpulte, odstraňte pecku a nakrájejte na kousky. Vložte je do mixéru, přidejte citronovou šťávu, cukr, minerálku, jogurt (trochu si nechte na ozdobu) a dobře rozmixujte. Sklenice předem vychlaďte a nalijte do nich v pruzích po stěnách čokoládovou omáčku (trochu nechte stranou na ozdobu). Nemáte–li hotovou omáčku, rozehřejte ve vodní lázni 50 g čokolády na vaření se 2 lžícemi smetany. Do sklenic opatrně vlijte ovocný koktejl, ozdobte čokoládou, jogurtem a lístkem čerstvé máty nebo meduňky.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

2.7  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.11.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist