Bratislavský guláš s vejci a šunkou

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Uvařený celer a mrkev nastrouháme na nudličky, přidáme spařené a na proužky nakrájené papriky, okurky, žampióny a šunku. Osolíme, opepříme a přidáme citrónovou šťávu. Vychladíme a vmícháme ušlehanou smetanu. Podáváme na salátových listech zdobené plátky vajíčka.

Diskuze

4 komentáře

    a
    aknela11

    zeleninový guláš s vejci – nic podobného jsem nezkoušela ani nejedla – vyzkouším

    x
    xxkouckaxx

    Bratislavský zeleninový guláš s vejci – já bych jej prubla i u nás na Moravě !

    k
    krockovapavla

    Velmi známé jídlo a ještě s takovým přídavkem je to moc dobré.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist