Bratislavský guláš s vejci a šunkou

Suroviny

celer
75 g
mrkev
50 g
okurka
50 g
sterilované žampiony
50 g
paprika
50 g
rajče
25 g
šunka
75 g
šlehačka
50 g
hlávkový salát
1/4 ks
vejce na tvrdo
1/2 ks
citron
sůl, bílý pepř

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Uvařený celer a mrkev nastrouháme na nudličky, přidáme spařené a na proužky nakrájené papriky, okurky, žampióny a šunku. Osolíme, opepříme a přidáme citrónovou šťávu. Vychladíme a vmícháme ušlehanou smetanu. Podáváme na salátových listech zdobené plátky vajíčka.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
27.5.2012 9:55| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist