Brambory s vejci a bylinkami

brambory-s-vejci-a-bylinkami-1100x618.jpg Zdroj: archiv redakce

Suroviny

brambora (ve slupce předem uvařená)
600 g
anglická slanina
100 g
cibule
1 ks
pórek
120 g
šunka
200 g
vejce
5 ks
mléko
4 PL
sůl, drcený černý pepř
dle chuti
petrželka nebo pažitka
dle chuti

Postup přípravy:

Brambory oloupejte a nakrájejte na kostky. V pánvi je opečte na rozškvařené a na kostičky nakrájené slanině spolu s hrubě nakrájenou cibulí. Když brambory mírně zezlátnou, přidejte nakrájený pórek, nakrájenou šunku a ještě lehce opečte. Zalijte vejci rozšlehanými s mlékem, solí a pepřem. Míchejte, dokud se vejce nesrazí. Hotové posypte nasekanou pažitkou nebo petrželkou. Podávejte se zeleninovým salátem.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
9.10.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist