Bramborový nákyp s parmezánem
1. Brambory nastrouháme najemno do větší mísy. Přidáme škrob,sůl,pepř,hořčici,žloutky a nastrouhaný parmazán a dobře promícháme. 2. Z bílků ušleháme tuhý sníh a zlehka ho vmícháme do připravené směsi. Těsto přeložíme do máslem vymazané zapékací mísy, kterou postavíme do pekáče naplněného vodou tak, aby...
Brambory jsou vždy vděčnou potravinou – pod to se podepíši !
Brambory jsou vždy vděčnou potravinou ať už jako příloha nebo třeba v podobě hlavního chodu – s tím 100% souhlasím !
tohle vypadá opravdu moc dobře , brambory máme rádi na všechby způsoby
Zajímavý recept. Ten musím vyzkoušet. Díky za něj.
Bramborový nákyp, tento receptík mě oslovuje, protože u nás doma jsou brambory oblíbené v jakékoliv podobě.
to vypadá moc dobře
jednoduché,a musí být dobré
docela mě láká ochutnat.budu to muset vyzkoušet
hledám co nového k jídlu. super měli jsme dnes k večeři – doporučuji.