Bramborový nákyp s parmezánem

1. Brambory nastrouháme najemno do větší mísy. Přidáme škrob,sůl,pepř,hořčici,žloutky a nastrouhaný parmazán a dobře promícháme. 2. Z bílků ušleháme tuhý sníh a zlehka ho vmícháme do připravené směsi. Těsto přeložíme do máslem vymazané zapékací mísy, kterou postavíme do pekáče naplněného vodou tak, aby...

Diskuze

11 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Brambory jsou vždy vděčnou potravinou – pod to se podepíši !

    x
    xxkouckaxx

    Brambory jsou vždy vděčnou potravinou ať už jako příloha nebo třeba v podobě hlavního chodu – s tím 100% souhlasím !

    x
    xxkouckaxx

    tohle vypadá opravdu moc dobře , brambory máme rádi na všechby způsoby

    s
    svesticka1234

    Zajímavý recept. Ten musím vyzkoušet. Díky za něj.

    Viky17

    Bramborový nákyp, tento receptík mě oslovuje, protože u nás doma jsou brambory oblíbené v jakékoliv podobě.

    x
    xxkouckaxx

    to vypadá moc dobře

    h
    Hoja

    jednoduché,a musí být dobré

    l
    liddduska

    docela mě láká ochutnat.budu to muset vyzkoušet

    a
    aknela11

    hledám co nového k jídlu. super měli jsme dnes k večeři – doporučuji.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist