Bramborové ražniči se slaninou

Suroviny

větší brambory

5 ks

silnější plátky anglické slaniny

200 g

cibule

5 ks

slunečnicový olej

6 PL

grilovací koření

3 KL

Postup přípravy:

Oloupané brambory nakrájejte na 1/2 cm plátky. Plátky anglické překrojte napůl. Oloupanou cibuli nakrájejte na kolečka. Na špejle dávejte střídavě brambory, cibuli a anglickou slaninu. Porce položte na alobal, posypte grilovacím kořením, pokapejte olejem. Alobal uzavřete. Dejte na plech do trouby a pečte 40 minut na 180°C.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
18.1.2016 8:57

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist