Bramborové ražniči se slaninou

Suroviny

větší brambory

5 ks

silnější plátky anglické slaniny

200 g

cibule

5 ks

slunečnicový olej

6 PL

grilovací koření

3 KL

Postup přípravy:

Oloupané brambory nakrájejte na 1/2 cm plátky. Plátky anglické překrojte napůl. Oloupanou cibuli nakrájejte na kolečka. Na špejle dávejte střídavě brambory, cibuli a anglickou slaninu. Porce položte na alobal, posypte grilovacím kořením, pokapejte olejem. Alobal uzavřete. Dejte na plech do trouby a pečte 40 minut na 180°C.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
18.1.2016 8:57

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist