Barevný závin z chřestu se sýrem
Brambory oloupeme, rozčtvrtíme a vaříme v osolené vodě do měkka. Slijeme je a prolisujeme. 2-3 l vody přivedeme k varu s 1 lžící soli, 10 g másla, citronovou šťávou a cukrem. Oloupaný chřest zbavený zdřevnatělých konců vložíme do vody a asi 8 minut vaříme. Zelený chřest vyjmeme...
Časovo veľmi náročný recept.
Tento recept ještě neznám. Zajímavý, třeba ho vyzkouším.
mohla by přijít k chuti i „nejedlíkům“ zeleniny – no to si myslím !
tak ten može byt fakt výborný. dala by som si hned.
Zajímavý dobrý a chutný recept, mňam…
na mně je ten recept až nějak moc dlouhý a složitý
Barevný závin z chřestu – recept se mi moc libi, vyzkouším.
určitě je to pochoutka,myslím,že to vyzkoušíme
mohla by to být dobrota , ale asi by se mi s tím nechtělo dělat
závin z chřestu – receptík mne velmi zaujal – vyzkouším