Barevný závin z chřestu se sýrem

Brambory oloupeme, rozčtvrtíme a vaříme v osolené vodě do měkka. Slijeme je a prolisujeme. 2-3 l vody přivedeme k varu s 1 lžící soli, 10 g másla, citronovou šťávou a cukrem. Oloupaný chřest zbavený zdřevnatělých konců vložíme do vody a asi 8 minut vaříme. Zelený chřest vyjmeme...

Diskuze

13 komentářů

    j
    jankac

    Časovo veľmi náročný recept.

    g
    glady

    Tento recept ještě neznám. Zajímavý, třeba ho vyzkouším.

    x
    xxkouckaxx

    mohla by přijít k chuti i „nejedlíkům“ zeleniny – no to si myslím !

    k
    karkulkaa

    tak ten može byt fakt výborný. dala by som si hned.

    k
    krockovapavla

    Zajímavý dobrý a chutný recept, mňam…

    x
    xxkouckaxx

    na mně je ten recept až nějak moc dlouhý a složitý

    j
    josef7777

    Barevný závin z chřestu – recept se mi moc libi, vyzkouším.

    r
    roupicek1

    určitě je to pochoutka,myslím,že to vyzkoušíme

    x
    xxkouckaxx

    mohla by to být dobrota , ale asi by se mi s tím nechtělo dělat

    a
    aknela11

    závin z chřestu – receptík mne velmi zaujal – vyzkouším

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist