Žampionová omáčka se smetanou
1. Žampiony si očistíme a nakrájíme na malé kostičky. 2. Orestujeme na pánvi na rozpuštěném másle, přidáme kmín a majoránku.3. Podlijeme vývarem nebo vodou a dusíme.4. Měkké žampiony přelijeme mlékem s moukou a dáme bujon (podle chuti).5. Omáčka nám postupně zhoustne, už jí zjemníme jen...
Houbové omáčky mám rád.
žampionovou omáčku mám ráda.
houbové omáčky máme rádi, zrovna dneska jsem dělala z hlívy ústřičné, jen nedávám majoránku
Ani já nedávám.
omáčky milujeme a mohou být i bez masa
Žampionová omáčka je môj obľúbený obed. Pripravujem ju aj ja takto. Netreba mi k nej žiadne mäso.
Žampiony máme rádi a tahle omáčka je naše oblíbená. I maso na žampionech .-)
Houby jsou u nás oblíbené a to hodně,tento recept vyzkouším, bude to zase něco jiného,
žampionovou omáčku dělám i z lesních hub
Já taky, ale už to není žampionová, ale houbová.
Žampionová omáčka je velmi chutná omáčka. Dá se připravovat na více způsobů, nejlepší je se smetanou.
Smetana tam rozhodně patří.
Hobovou omáčku máme doma všichni rádi.
hřiby máme rádi, žampionovou omáčku děláváme