Makrela na grilu

Suroviny

makrela
1 ks
koření na ryby bez soli
dle chuti
citrónová šťáva
dle chuti
citron na plátky
1 ks

Postup přípravy:

Rybu důkladně omyjeme, odřízneme hlavu a ocas. Celou rybu pokapeme citrónovou šťávou zvenku i zevnitř. Posypeme kořením bez soli. Čerstvé bylinky poskládáme do svazečku a vložíme do ryby.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Rybu položíme na středně rozpálený gril (ideálně elektrický apod.) nebo ji můžeme zabalit do alobalu a vložíme na klasický gril s uhlíky. Po několika minutách otočíme; pokud se maso odděluje, můžeme rybu rozevřít na půl, vyjmout skelet a dopéci.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
15.11.2012 10:06| autor: kattka20

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist