Marmeláda z červené cibule s vínem

Suroviny

česnek
3 stroužky
červené víno
350 ml
vinný ocet
5 ČL
třtinový cukr
4 PL
olivový olej
2 PL
máslo
1 PL
tymián
1 špetka
sůl a pepř
1 špetka
červená cibule
1 kg

Postup přípravy:

V hrnci zpěníme máslo spolu s olivovým olejem. Na malém plameni orestujeme na plátky pokrájenou cibuli s česnekem. Po 10 minutách přidáme cukr, tymián a polovinu výše uvedené dávky octa, promícháme a na malém plaménku necháme asi 10 minut dusit, často promícháme. Pak osolíme, okořeníme pepřem, dochutíme octem a dusíme ještě 10 minut. Nakonec přilijeme víno a necháme dusit, aby se odpařila všechna tekutina a vznikla hustá marmeláda.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
28.12.2014 6:58| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist