Hrozny zapečené ve sněhu

Suroviny

středně velkých hroznů vína
4 ks
bílků
4 ks
cukru krupice
100 g
citrónové šťávy
2 PL
moučkového cukru
4 PL
rozpuštěné máslo na potření alobalu
dle potřeby

Postup přípravy:

Hrozny dobře opláchněte a nechte okapat. Bílky ušlehejte do pěny, přidejte moučkový cukr a vyšlehejte tuhý sníh. Hrozny obalte v krupicovém cukru a ve sněhu. Na plech s vyšším okrajem položte plát alobalu potřený máslem. Rozložte na něj hrozny obalené ve sněhu a pokapejte citrónovou šťávou. Vložte do trouby vyhřáté na 160 °C a hrozny zapečte, až sníh ztuhne (asi 15 minut). Opatrně přendejte na talířky a podávejte horké nebo vlažné.

Hodnocení

3  Hodnoceno: 3x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
15.9.2016 7:37| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist