zverin-gulas.jpg

Zvěřinový guláš s pikantním kořením

Na sádle nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, přidejte na kostky nakrájené maso a maso orestujte. Zaprašte paprikou, přidejte kmín, sůl a pepř. Podlijte vodou, aby bylo maso přikryté a duste do poloměkka. Přidejte bůček nakrájený na malé kostičky a prolisovaný česnek. Duste, až je...

Diskuze

4 komentáře

    z
    Zuzana2403

    Přidáním uzeného je docela dobrý nápad. Určitě bude i zajímavá chuť.

    l
    ladouch

    Ač je manžel nimrod tak já zvěřinu moc nemusím.

    b
    Bobina1

    Zvěřinový gulášek bych si dala. jen mít tu zvěřinu.

    k
    krockovapavla

    Zbožňuju všechno ze zvěřiny hlavně omáčky a nejvíce právě gulášky, mňam:)

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist