Zvěřinový guláš s pikantním kořením

Suroviny

srnčí maso na guláš ( nebo jelenní maso )
1 kg
uzený bůček
500 g
cibule
500 g
sádlo
100 g
sladká mletá paprika
1 PL
pálivá mletá paprika
1 ČL
česnek
6 stroužku
instantní jiška
2-3 ČL
sůl
1 ČL
kmín
1 ČL
mletý pepř
1 ČL

Postup přípravy:

Na sádle nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, přidejte na kostky nakrájené maso a maso orestujte. Zaprašte paprikou, přidejte kmín, sůl a pepř. Podlijte vodou, aby bylo maso přikryté a duste do poloměkka. Přidejte bůček nakrájený na malé kostičky a prolisovaný česnek. Duste, až je maso zcela měkké.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
12.11.2012 12:06| autor: kattka20

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist