Znojemská omáčka bez párků
Maso nakrájíme na kousky nebo menší plátky. Cibuli nakrájíme nadrobno a osmažíme na oleji, poté přidáme maso, osolíme, opepříme a přimícháme 1 lžíci hořčice. Podlijeme vodou a vaříme téměř doměkka. Poté přisypeme 3 najemno nakrájené okurky a druhou lžíci hořčice a vaříme dále. Nakonec...
Znojemská bez párků ale s hovězím masem – vypadá to lákavě !
Tuto omáčku máme u nás doma moc rádi a také ji rádi vaříme 🙂 je to dobrota
TAk tato znojemská je opravdu lahodná.
to zní velmi zajímavě, určitě se k tomuto receptu vrátím, abych jej vyzkoušela :-)))))))), abych s ním potěšila manžela :-)))
recept vypadá zajímavě takže vyzkouším a určitě nám bude chutnat
znojemskou máme taky rádi
máme rádi klasiku s párkem,ale vyzkoušíme bez uzeniny,Znojemská je vynikající díky kyselé okurce a horčici ,koření má svou typickou chut.
jsem jěště nejedla, a tento recept mi přijde docela jednoduchý. Vyzkouším
jsem jěště nejedla, a tento recept mi přijde docela jednoduchý. Vyzkouším
Myslím si,že párek není důležitý do znojemské,hlavně,že je tam okurka
jsou u nás vždy vítané, tedy ty co jsou poživatelné, nevím zda se mezi ně zařadí i tato
vůbec neznám, ale recept vypadá dobře a doporučení jsou, tak možná vyzkouším 🙂
miluju, jenže jí u nás doma nikdo nechce. Bez párků bych mohla vyzkoušet
Moc dobré jídlo.Doporučuji těm,co neznají.