Zelník z kysaného zelí

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Okapané zelí smícháme s moukou a kypřicím práškem. Osolíme a přidáme acidofilní mléko a rozehřátý tuk. Z ingrediencí vypracujeme těsto. Pokud je příliš tuhé, přidáme mléko, a pokud moc řídké, přidáme naopak mouku. Z těsta vyválíme plát, který...

Diskuze

7 komentářů

    l
    ladouch

    Také pro mě je to novinka, ale určitě stojí za vyzkoušení.

    k
    krockovapavla

    Tak takovýto recept zatím neznám, ale chystám se ho vyzkoušet.

    l
    lucik21

    zajímavý recept, určitě vyzkouším…

    x
    xxkouckaxx

    Zelník z kysaného zelí , zdravá a dobrá pochoutka – tak tohle rozhodně udělám !

    b
    Bobina1

    Tak tento recept vůbec neznám, ale nezaujal mne.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist