zeleninova-polevka.jpg

Zeleninová polévka

Na malém množství másla nebo oleje dozlatova osmahneme pokrájenou cibulku. Přidáme veškerou zeleninu, která se v komoře, lednici, či mrazáku nachází. Vřele doporučuji kukuřici, brokolici, hrášek a květák společně s tradiční mrkví, celerem, pastinákem a petrželí. Podusíme a posypeme přiměřenou lžící hladké, či polohrubé mouky, osolíme...

Diskuze

8 komentářů

    e
    Elisa19

    Na zeleninovou polévku raději používám čerstvou zeleninu.

    j
    jankac

    Zeleninovú polievku varím, ale trochu inak, nedávam cesnak, ale pridávam cibuľu.

    v
    viki11

    Použijete-li pytlík mražené zeleniny, polévka je také chutná, navíc ušetříte čas.

    v
    viki11

    Zeleninové polévky máme velmi rádi. Raději než mraženou zeleninu, používám čerstvou.

    m
    martinnatr

    rychlé, jednoduché,, proč ne, jednou za čas…

    g
    glady

    jasně , že z čerstvé zeleniny je lepší…ale toto je dobrá rychlovka

    b
    Bobina1

    Ta zelenina nemusí být bezpodminečně zrovna mražená.

    l
    lucik21

    Zeleninovou polévku dělám a mám ji ráda

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist