broskve-s-karamelem.jpg

Zavařené karamelové broskve s rumem

Asi 750 g cukru nasypeme do většího hrnce a na mírném ohni necháme zkaramelizovat, jakmile začne tát, mícháme vařečkou. K tekutému karamelu přilijeme vroucí vodu, přidáme zbytek cukru a vaříme dále, dokud se cukr nerozpustí. Do vypařených sklenic na dno každé nasypeme...

Diskuze

6 komentářů

    j
    jankac

    Broskve s karamelem a rumem, to bude istotne lahodná chuť, len 40 minút sterilizovať, sa mi zdá dlho.

    l
    lidka2

    Karamel mám moc ráda a tenhle recept vypadá opravdu úžasně.

    l
    lidka2

    Karamel mám moc ráda a tenhle recept vypadá opravdu úžasně.

    l
    lucik21

    Broskve s karamelem a rumem vypadají lákavě

    l
    ladouch

    Zajímavý recept, bude to dobrota.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist