hrusky-na-vine.jpg

Zavařené hrušky s vinným sirupem a chilli

Hrušky se stopkama oloupeme (stopky ponecháme) a povaříme je na mírném ohni ve víně, do kterého jsme přilili vodu, přidali skořici, citrónovou šťávu a chilli papričku. Až jsou hrušky uvařené, vyndáme je z vína a necháme vychladnout. Víno vyvaříme na mírném ohni na...

Diskuze

7 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    když se víno převaří mohly by to i děti ?

    m
    martinnatr

    tohle je výborný i se zmrzlinou

    l
    lidka2

    Já si dám radši hrušky i víno zvlášť, ale jinak i dohromady to může být dobré.

    v
    viki11

    Máte pravdu, tento dezert je opravdu ideální pro letní večery.

    l
    lucik21

    moc dobrý recept, možné dát jako dezert po jídle

    b
    Bobina1

    Mám raději klasické dezerty.

    g
    glady

    to je příjemný letní recept na zpestření večerů třeba u grilu.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist