Zavařené hrušky s vinným sirupem a chilli

Suroviny

červené víno
1 l
hruška
8 ks
voda
500 ml
moučkový cukr
150 g
celá skořice
2 ks
citron
1/2 ks
chilli paprička
1/2 ks

Postup přípravy:

Hrušky se stopkama oloupeme (stopky ponecháme) a povaříme je na mírném ohni ve víně, do kterého jsme přilili vodu, přidali skořici, citrónovou šťávu a chilli papričku. Až jsou hrušky uvařené, vyndáme je z vína a necháme vychladnout. Víno vyvaříme na mírném ohni na polovinu, pak vyndáme skořici, přidáme cukr a necháme vychladnout. Hrušky podáváme zalité tímto sirupem.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
15.5.2013 3:00| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist