zatloukane-rizky-352x198.jpg

Zatloukané řízky

Maso omyjeme, osušíme, poprášíme z obou stran pepřem a solí. Na prkénko nasypeme vrstvu strouhanky, plátky v ní jeden po druhém obalíme a pěstí ji důkladně do masa „zatlučeme“. V pánvi rozehřejeme olej. Vejce rozšleháme a řízky v něm namáčíme. Ihned je vkládáme do rozehřátého oleje. Smažíme...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist