Zapečený Hermelín s květákem

Uvařený květák nakrájíme na menší kousky, promícháme s drobně pokrájeným salámem a Hermelínem. Přidáme nakrájenou cibuli a papriku. Zalijeme rozšlehaným vejcem, přidáme sůl a pepř. Směs vložíme do zapékací misky vymazané máslem a zalijeme smetanou. Zvolna zapékáme. Podáváme s bramborem.

Diskuze

2 komentáře

    x
    xxkouckaxx

    Zapečený Hermelín s květákem – úplně cítím jak to krásně voní !

    x
    xxkouckaxx

    tak tohle se mi moc líbí – udělám zítra k večeři

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist