zapeceny-chrest-352x198.jpg

Zapečený chřest se šunkou a parmezánem

Chřest oloupejte, tuhé konce odřízněte. Do vroucí osolené vody vložte očištěný chřest. Vařte asi 5-7 minut, vyjměte je z vody a nechte dobře odkapat. Po několika kouscích je zabalte do tenkých plátků šunky a naskládejte do máslem vytřené zapékací mísy. Mezitím rozšlehejte vejce...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist