veprove-medajlonky-352x198.jpg

Zapečené vepřové medailonky se sýrovou omáčkou

Omáčka: 3 žloutky, 80 g másla, 100 g strouhaného ementálu nebo eidamu, 2 lžíce mouky, šťáva z půlky citrónu, worcesterská omáčka, 250 ml mléka, sůl a pepř Maso omyjte, osušte, nakrájejte na medailonky, osolte, opepřete a zprudka opečte z obou stran na rozpáleném...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist